/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atenție, șoferi! Circulaţia transportului pe str. 31 august, tronsonul cuprins între străzile Bulgară – Tighina, reluată

27 septembrie 2018, ora 17:12

La ora actuală, au fost finalizate deja lucrările de reabilitare a reţelelor edilitare de pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Bulgară şi Ciuflea.

Astfel, pe perioada efectuării lucrărilor de intervenţie la reţelele subterane de pe str. 31 august 1989, circulaţia transportului pe str. Bucureşti, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Ciuflea este organizată pe ambele sensuri de circulaţie.

Primăria menționează că lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare se vor efectua şi pe străzile Tighina şi Alexandru cel Bun. Aceste lucrări fac parte din Pachetul nr. 2 a proiectului „Chişinău – Drumuri Urbane”, care prevede reabilitarea a încă 3 străzi din centrul oraşului – 31 august 1989, Tighina şi Alexandru cel Bun. Lucrările de reconstrucţie a străzilor vor începe în luna februarie a anului 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram