/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce spune Ministerul Finanțelor despre împrumuturile de la bănci

missing
27 septembrie 2018, ora 16:27

Secretarul de stat a mai calificat informațiile drept isterie. Acesta însă nu a specificat pentru ce vor fi cheltuiți banii. Și purtătorul de cuvânt al ministerului Finanțelor a precizat, într-un răspuns pentru TV8, că în luna septembrie au fost rambursate valori mobiliare, emise anterior, în suma de 879 milioane de lei, cu 40 de milioane mai mult decât au fost luate cu împrumut.

Zilele trecute Moldstreet a scris că Ministerul Finanțelor s-a împrumutat masiv, iar unii experți au presupus că banii sunt pentru a acoperi găurile din buget în urma proiectelor de amploare lansate, în ultima perioadă, de PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram