„Promit că salariile dumneavoastră vor fi plătite până luni”. Prima promisiune „altruistă” a Silviei Radu

maxresdefault

Noua ministră a Sănătății, Silvia Radu, a promis angajaților de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) că le va plăti salariile pe ultimele două luni, până la începutul săptămânii viitoare. Asta după ce colaboratorii ANSP au depus un demers în care au solicitat să le fie achitate reținerile salariale.

„Pot să dau o veste bună angajaților Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Am aflat de problemele dumneavoastră, de faptul că nu ați primit salariile pe ultimele două luni. Am avut azi o ședință operativă cu factorii responsabili din minister și am dispus rezolvarea de urgență. Până luni, salariile dumneavoastră vor fi plătite.

Îmi pare rău de situația prin care ați trecut și vă mulțumesc că m-ați informat. Sper ca, în viitor, să nu mai avem astfel de situații”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Sănătate.info a scris că 80 de angajați de la ANSP nu-și ridică salariile timp de 2 luni (iulie și august) și cu această ocazie au transmis o scrisoare către noii conduceri a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru a cere ajutor în soluționarea acestei probleme. „Fiind bugetari, nu avem alte surse de existență în afară de salariu.”

sănătate.info
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente