„Și eu merg pe aceleași drumuri, pe care merg toți locuitorii țării”. Răspunsul lui Chiril Gaburici cu privire la gropile din sectorul Botanica

despre-filosofia-unui-sef-bun–cine-este-chiril-gaburici-1423860819

Ieri, un internatu a scris pe pagina sa de Facebook o adresare către ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în care l-a informat că drumurile din sectorul Botanica arată ca niște cratere de pe Lună. în care l-a informat că drumurile din sectorul Botanica arată ca niște cratere de pe Lună. Prin intermediul acestei postări, Evghenii Poleacov a dorit să atragă atenția ministrului și să se implice pentru a soluționa cât mai rapid această problemă.

„Am fost vizat de dl Evghenii Poleakov, organizator City Quest Chișinău, într-o postare publică. Am decis să-i răspund printr-un mic quest.

Cine se ocupă de reparația drumurilor în orașul Chișinău?

Punct de pornire: Strada Independenței
#1. Găsim Legea Drumurilor (nr. 509), căutăm articolul 2 și articolul 5(3)

#2. Căutăm traseul potrivit și ne pregătim de drum! Recomandăm folosirea mijloacelor de transport ecologice, precum cele ce folosesc același combustibil ca și automobilele Tesla, așa că, urcăm și plecăm spre kilometrul 0.

#3. Aruncăm o privire în jur și căutăm o clădire care are și elemente gotice și renascentiste. Urcăm treptele sale din marmură.
Am ajuns!

De fapt, fiți sigur că o să vă susțin în demersurile dumneavoastră. Și eu, și copiii mei mergem pe aceleași drumuri pe care merg toți locuitorii Republicii Moldova și orașului Chișinău. Vom formula o solicitare către Primăria Chișinău, care are în gestiune drumurile din oraș, din moment ce drumurile din interiorul localităților sunt în gestiunea primăriilor, cu bugete separate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente