Din nou probleme cu Facebook. Utilizatorii se plâng că nu pot face postări pe paginile pe care le administrează

facebook-650×435

Utilizatorii rețelei de socializare Facebook au reclamat probleme de ordin tehnic. Aceștia au anunțat că nu mai pot face postări pe conturile oficiale, ci doar pe paginile personale. Problemele se înregistrează în toată lumea, fiind afectaţi înclusiv utilizatorii din Moldova.

Reţeaua de socializare Facebook se confruntă, miercuri, cu anumite probleme de ordin tehnic în mai multe zone ale lumii, inclusiv în Europa, informează khaleejtimes.com. Concret, în momentul în care utilizatorii încearcă să distribuie un link sau un videoclip, apare o fereastră albă şi pagina se blochează, scrie romaniatv.net.

Deşi nu s-a anunţat oficial cauza care a generat aceste probleme, Facebook ar putea opera un update. În trecut atfel de update-uri au generat blocaje ce s-au remediat în câteva ore. Au existat însă situaţii când problemele au persistat chiar timp de câteva zile până când situaţia a revenit la normal.

Potrivit unor astfel de recenzii online, pana de funcţionare a cunoscutei reţele de socializare a afectat în principal utilizatorii din Europa, regiuni din Pakistan şi din Emiratele Arabe Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente