Primăria Chișinău anunță concurs pentru funcţiile publice de şef-adjunct al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport

604(810,455)

Primăria municipiului Chişinău informează despre demararea concursurilor pentru ocuparea celor 2 funcţii publice vacante de şef-adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport.

Astfel, pe 24 septembrie 2018, a fost anunţat concurs pentru funcţia vacantă de şef-adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, responsabil de domeniul învăţământului extraşcolar, tineretului și sportului. Funcţia respectivă era vacantă de mai mult timp. Data limită de depunere a actelor de participare la concurs este 12 octombrie 2018, ora 17.00.

De asemenea, din 26 septembrie s-a anunțat concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef-adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, responsabil de domeniul economico-financiar. Această funcţie a devenit vacantă recent, după demisia lui Alexandru Fleaş. Termenul limită de depunere a actelor de participare la concurs este 16 octombrie 2018, ora 17.00.

Dosarele de participare la concurs vor fi depuse în Secția resurse umane a Direcției generale educație, tineret și sport, pe adresa: mun. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei, 99 (biroul 13), prin poștă sau e-mail.

Informaţia deplină privind condiţiile de desfăşurarea a concursurilor este plasată pe pagina web oficială a Primăriei municipiului Chişinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente