08:25:43 25.04.2024
Stiri

OPINIE // „Societatea noastră este supusă unui atac psihologic fără precedent și sunt aplicate cele mai murdare metode”

Social 26.09.2018 17:18 Vizualizări787 Autor: Ziarul National
OPINIE // „Societatea noastră este supusă unui atac psihologic fără precedent și sunt aplicate cele mai murdare metode”


„Astăzi, societatea noastră este supusă unui atac psihologic fără precedent. Se aplică cele mai murdare metode, pentru a provoca frică, panică și disperare. Oamenii sunt atrași într-un război imaginar pentru supraviețuire și li se sugerează că sunt victime, iar singura șansă de scăpare este lupta pe viață și pe moarte. Sau evadarea. Și foarte mulți cad pradă acestei psihoze”, este de părere bloggerul Nicolae Federiuc.

Potrivit lui, această stare nu este una firească, ci indusă „de un grup minuscul de oameni, foarte vocali în schimb pe rețelele de socializare”.

„Acești manipulatori folosesc toate instrumentele menite să semene deznădejde. Exact ca în jocul suicidal „Balena Albastră”, când curatorul își pregătea un timp îndelungat victima până să o facă să sară în gol de pe acoperiș. Sigur, în politica noastră jocul nu se încheie neapărat cu moartea persoanei, ci cu uciderea încrederii în viitor, învrăjbirea populației și dispersarea ei. Iar scopul curatorilor este unul meschin și foarte îngust, răzbunarea și profitul personal”, a adăugat acesta.

Sursa citată mai spune că oamenii trebuie să înțeleagă că ei sunt pradă de fapt. „Sunt peștii care mușcă momeala impostorilor, ca după aceea să fie sacrificați. Nu există nicio tabără care să întruchipeze răul absolut sau, dimpotrivă, binele absolut. Cei care încearcă să vă convingă contrariul sunt niște mincinoși. Ca să scăpăm din îmbrățișarea mortală a vampirilor energetici, trebuie, în primul rând, să-i depistăm. Cum îi recunoaștem am spus la început: ei nu zâmbesc sau, dacă o fac, zâmbetul lor este crispat. Îi găsiți ușor pe internet”, a conchis Federiuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md