Un tânăr, reținut pentru furt din grădinițe

26 septembrie 2018, ora 12:27

Potrivit ofițerilor de investigație, bănuitul a pătruns în cel puțin 4 grădinițe atât din Capitală, cât și din alte localități din țară. La moment, ar fi vorba de un prejudiciu în valoare de aproximativ 40 de mii de lei.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina și a menționat că pătrundea în grădinițe prin forțarea geamurilor din termopan, de unde a sustras mai multe bunuri de preț.

Anterior, bărbatul a fost judecat pentru acțiuni similare. Acum, el a fost reținut pentru un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii, sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram