Reacția lui Igor Dodon după investirea Silviei Radu și a lui Nicolae Ciubuc în calitate de miniștri

igor dodon

Igor Dodon a venit cu o reacție după investirea Silviei Radu și a lui Nicolae Ciubuc în calitate de miniștri. Pe pagina sa de facebook, acesta a scris că aceste jocuri de-a democraţia cu suspendare sau transmitere a împuternicirilor se vor termina în curând.

„Guvernul a aprobat cu încălcări grave ale Constituției candidaturile celor doi miniştri pe care eu i-am respins anterior – Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. Ei nu au nici legitimitate politică, nici morală, nici profesională.

A fost creat un nou precedent extrem de periculos de sfidare a normelor juridice şi democratice nu doar pentru ţara noastră, ci în general, pentru întreaga regiune est-europeană.

În calitatea mea de Preşedinte al ţării nu am cedat şi nu voi ceda în fața provocărilor și a încercărilor de a fi supus unor presiuni. Nici de acum încolo nu voi ceda pe subiecte principiale pentru ţară şi societate.

Aceste jocuri de-a democraţia cu suspendare sau transmitere a împuternicirilor se vor termina în curând, iar cei care participă la astfel de show-uri şi fărădelegi vor fi înlăturați pe termene mult mai îndelungate”, a scris Igor Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente