22:17:29 19.04.2024
Stiri

Guvernul, solicitat să prezinte SOLUȚII pentru ca țăranii să aibă posibilitatea să-și comercializeze STRUGURII și altă producție agricolă

Economie 25.09.2018 13:40 Vizualizări963 Autor: Ziarul National
Guvernul, solicitat să prezinte SOLUȚII pentru ca țăranii să aibă posibilitatea să-și comercializeze STRUGURII și altă producție agricolă


Guvernul urmează să prezinte, în decurs de o săptămână, soluții pentru ca oamenii de la sate să aibă posibilitatea să-și comercializeze strugurii, dar și altă producție agricolă.

„Zilele trecute am fost și eu în teritoriu, unde am participat la mai multe evenimente, inclusiv la o întâlnire cu oamenii din satul Micleușeni, raionul Strășeni, cu ocazia inaugurării unei porțiuni de drum nou din programul „Drumuri Bune pentru Moldova”. (...) Leonid Cebotari, apropo are un vin foarte bun, a abordat un șir de întrebări care-i preocupă astăzi pe săteni. Acesta s-a referit și la subiectul comercializării producției agricole. Rezolvarea acestei probleme am pus-o în sarcina responsabililor de la Guvern. Timp de o săptămână, ei trebuie să vină cu soluții la aceasta problemă”, a declarat președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, după ședința săptămânală a formațiunii.

Potrivit lui Plahotniuc, cetățeanul la care s-a referit ar fi venit cu laude la adresa guvernării. „Printre altele, dumnealui ne-a povestit cum zeci de ani guvernările din Moldova le-au promis drumuri și doar PD s-a ținut de cuvânt și de acum oamenii din sat au drum asfaltat în fața porții. Ne bucură să știm că, asemenea acestui cetățean, sunt sute de mii în întreaga țară, care apreciază rezultatele guvernării noastre”, a adăugat sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md