Igor Dodon merge la Moscova pentru o întrevedere cu Dmitri Kozak, iar apoi la Dușanbe, la Consiliul Șefilor de stat CSI

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Detaliile întrevederii de lucru dintre președintele Republicii Moldova și Dmitri Kozak, viceprim-ministrul Federației Ruse, reprezentant special al președintelui rus pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Moldova, au fost discutate azi în cadrul unei întâlniri de lucru dintre președintele Igor Dodon cu noul ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov. Întrevederea Dodon-Kozak urmează să aibă loc pe 26 septembrie curent, la Moscova.

De asemenea, Igor Dodon l-a informat pe ambasadorul rus că, imediat după întrevederea cu Dmitri Kozak, va întreprinde o vizită la Duşanbe, în perioada 27-28 septembrie, pentru a participa la ședința ordinară a Consiliului Șefilor de stat CSI. În cadrul summit-ului sunt preconizate mai multe întrevederi de lucru bilaterale cu unii lideri ai ţărilor Comunităţii.

Tot în cadrul întrevederii cu noul ambasador rus în țara noastră, șeful statului „a apreciat înalt” Forumul Economic moldo-rus, care a avut loc la Chişinău, şi a menţionat „atenţia sporită faţă de acest eveniment atât în interiorul ţării, cât şi peste hotare”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...