Messi nu va juca pentru naționala Argentinei în meciurile amicale cu Irak și Brazilia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vedeta Lionel Messi nu va juca în naționala de fotbal a Argentinei la meciurile amicale cu Irak și Brazilia, pe 11 și 16 noiembrie, în Arabia Saudită, transmite EFE. Anunțul a fost făcut de selecționerul interimar Lionel Scaloni, luni, la Londra, pentru canalul Fox Sports.

„Nu, nu va veni. Am vorbit cu el, toată lumea ştie că am o relaţie foarte bună cu el. Am discutat şi am ajuns la concluzia că pentru moment e mai bine să nu vină. Ne aflăm într-o etapă diferită, iar componenţii de acum trebuie să continue să joace şi să demonstreze în tricoul echipei naţionale”, a declarat Scaloni.

„În viitor, când va fi numit noul selecţioner, el va decide dacă aceşti băieţi merită să îmbrace tricoul echipei naţionale sau dacă va convoca alţi jucători”, a mai spus Scaloni.

Messi a lipsit de la reprezentativa albiceleste şi de la partidele de verificare cu Guatemala şi Columbia, jucate în Statele Unite, în septembrie.

Se presupune că starul Barcelonei va reveni la echipa naţională în 2019, pentru a juca la Copa America, turneu ce va avea loc în Brazilia, între 14 iunie şi 7 iulie.

Argentina va juca un meci amical pe 11 noiembrie, cu Irakul, pe stadionul Prince Faisal bin Fahd din Riad, iar apoi va înfrunta Brazilia, pe 16 noiembrie, pe King Abdullah Sports City, de lângă Jeddah.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...