Confirmat! Vizita președintelui turc Recep Tayyip Erdogan în Moldova va avea loc pe 17-18 octombrie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prima vizită oficială în Moldova a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, va avea loc în perioada 17-18 octombrie și va include atât evenimente la Chișinău, cât și în Găgăuzia. Acest lucru a fost confirma de ambasadorul turc în țara noastră, E.S. Gürol Sökmensüer, în cadrul unei întrevederi cu președintele Igor Dodon.

„Am făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile bilaterale, situația politică internă din Republica Moldova, dar și detalii cu privire la vizita dlui Recep Tayyip Erdoğan în țara noastră”, a menționat șeful statului pe pagina sa de Facebook după întrevederea cu diplomatul turc.

„Am fost unanimi în opinia că această vizită va fi organizată la cel mai înalt nivel și va contribui la consolidarea, aprofundarea și extinderea relațiilor de colaborare dintre statele noastre în toate domeniile de interes comun”, a mai scris Igor Dodon.

Amintim că vizita președintelui Turciei în Moldova are loc pe fundalul extrădării, la începutul acestei luni, din Moldova, a șapte cetățeni turci, angajați ai rețelei de licee „Orizont”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...