Orașul unde Hitler și Lennin candidează pentru funcția de primar

Hitler Alba Sanchez și Lennin Vladimir Rodriguez Valverde se luptă pentru postul de primar într-un orășel din Peru – Yungar.

Hitler vrea să ajungă la putere într-un mic oraș din vestul țării, dar are competiție serioasă din partea lui Lennin.

Hitler Alba Sanchez a mai fost primar al orașului Yungar între 2011 și 2014. Acum caută un nou mandat cu slogane ca „Sunt Hitler cel bun” și „Hitler se întoarce”. Alte slogane includ variantele: „Suntem Hitler” sau „Hitler, încredere totală!”

Hitler Alba Sanchez respinge ideile dictatorului nazist și susține că tatăl său nu știa cine era de fapt Hitler. A fost numit așa pentru că numele suna „străin”, relatează Daily Mail.

Hitler din Peru s-a gândit de mai multe ori să-și schimbe numele, însă a renunțat pentru a respecta alegerea tatălui său. La alegerile din acest an se confruntă cu Lennin Vladimir Rodriguez Valverde, care a încercat să-i blocheze înscrierea la alegeri.

În America Latină a devenit o modă ca părinții să aleagă nume cu sonoritate exotică sau străină pentru copiii lor, chiar dacă acestea au asocieri negative în restul lumii.

Anul trecut, în echipa națională de de fotbal de juniori din Peru a fost inclus Osama Vinladen.

Sursa: Stirileprotv.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.