/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Comentator pro-guvernare: Moscova mizează pe o alianță între PSRM și PPDA după următoarele alegeri

missing
25 septembrie 2018, ora 07:51

„Eu declar astăzi în acest studiou: Moscova mizează pe o alianță dintre Năstase și Dodon. Vom vedea ce va fi după alegeri”, a afirmat comentatoru.

Totodată, Roman Mihăeș consideră că alegerile în circumscripții vor fi foarte interesante. „Vom avea parte de surprize – vor participa candidați independenți. În Parlament s-ar putea forma grupul celor independenți care vor juca un rol foarte important”, spune Mihăeș. Potrivit lui, nimeni nu va putea bănui rezultatul alegerilor în circumscripțiile uninominale.

Expertul în politici publice Ștefan Gligor consideră că vizita la Moscova nu înseamnă că Andrei Năstase va face alianță cu socialiștii în următorul Parlament.

Fosta deputată Stela Jantuan consideră că lupta politică va fi strânsă la următoarele alegeri, doar că în baza unui scenariu prestabilit. „Pentru aceasta s-au pregătit destul de clar și concret – schimbarea sistemului electoral, pe fiecare circumscripție uninominală. Vedem cum a fost încercată tehnologia nevalidării alegerilor în cazul în care în vreuna dintre circumscripțiile uninominale va ieși învingător un candidat care nu va fi pe placul guvernării”, a spus Stela Jantuan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram