Colorează-ți acest început de săptămână cu cele mai frumoase evenimente recomandate de echipa #diez

IRIJSR8WAR
Foto: Tiko Giorgadze

Nu fi trist că afară plouă și vremea se răcește! O zi colorată nu are treabă cu timpul de peste geam, ci cu propria dispoziție. Așa că, pregătește o haină mai groasă, pune zâmbetul pe buze, strigă-ți prietenii și pornește în căutarea celor mai colorate evenimente pentru ziua de marți, 25 septembrie. Iar noi, echipa #diez, venim cu serie de recomandări, care te vor ajuta să decizi încotro se vor îndrepta pașii tăi la începutul acestei săptămâni.

#Trisomie 21 .+ Cosmos in Buzunar and The Wax Road

Pentru prima dată vin cu un concert la Chișinău legendara trupă franceză T21. Pe 25 septembrie, începând cu ora 19.30, la Club Seven poți asculta muzică bună, de asemenea, poți obține un CD cu cel mai nou album al trupei Trisomie 21 „Elegance Never Dies”.

Open act: Cosmos în Buzunar and The Wax Road

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spectacolul „Steaua fără nume”

Nominalizat la Premiile UNITER 2014, la secţiunea debut, regizorul Erwin Şimşensohn va pune în scenă la Teatrul Naţional Târgu-Mureş una dintre cele mai cunoscute şi jucate piese româneşti: Steaua fără nume de Mihail Sebastian.

Comedie romantică, Steaua fără nume prezintă povestea de dragoste dintre Mona şi profesorul Miroiu, două personaje care se întâlnesc întâmplător într-o gară de provincie.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert.

„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă.
Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Oferă Viață! Donează Sânge!

Poate dona oricine dorește și: are 18 ani împliniți; este sănătos; are minim 50 kg; nu a făcut tatuaje în ultimele 12 luni. Sunteți așteptați în blocul 4, etajul 2, USM. Fiecare donator va primi produse alimentare și certificat pentru 2 zile.

Mai multe detalii găsești AICI!

#SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente