/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A adus pe scările instituției o coroană funerară. Cum a protestat un bărbat în fața Curții Supreme de Justiție

missing
24 septembrie 2018, ora 17:53

În 2015, Ghenadie Petcu s-a judecat cu fosta soție pentru ca fiica lui de 10 ani să rămână cu dânsul. Atunci, el a avut câștig de cauză. Ulterior, femeia a atacat decizia la Curtea de Apel și a câștigat. Bărbatul nu s-a lăsat și a depus recurs la CSJ unde judecătorii au stabilit ca fiica să fie crescută de mamă.

În pofida acestor hotărâri, copilul a rămas cu tatăl, iar femeia a plecat la muncă peste hotare. Acum, spune Ghenadie, femeia vrea să-i ia o parte din apartament, cerându-i și o pensie alimentară de 1500 de lei pe lună. Bărbatul a cerut rejudecarea dosarului la CsJ, însă nu a primit vreun răspuns.

Copilul este la școală, frecventează școala. Stă cu mine. Cât de cât mă strădui poate nu-mi iau mine, dar fac tot posibilul să-i fie bine că viitorul nostru-i copilul. Dar mamă-sa de patru ani de zile nu a trimis o bomboană. Eu stau și țin copilul și îmi spune că are o hotărâre de judecată că eu trebuie să-i plătesc alimente, ea nu ajută cu nimic. Am dat la curtea supremă la revizuire acelea, dar e chestia că ei mă poartă pe drumuri”, Ghenadie Petcu, protestatar

Am încercat să obținem un comentariu din partea Curții Supreme. Deși inițial paznicul ne-a spus să așteptăm în hol, ulterior acesta a spus că toți sunt plecați la masă. Bărbatul ne-a sugerat să telefonăm la numărul fix al Biroului pentru audienţă şi relaţii cu publicul. Responsabilii însă nu au răspuns pentru a ne oferi detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram