/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un polițist din Șoldănești, pe banca acuzaților pentru trafic de influență. Ce pedeapsă riscă

24 septembrie 2018, ora 16:27

Pe parcursul urmăririi penale inculpatul nu și-a recunoscut vina în comiterea infracțiunii prevăzute de art. 326 alin.(1) Cod Penal, iar la moment, în privința acestuia este aplicată măsura preventivă arest la domiciliu. Dacă instanța de judecată îl va găsi vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani, ori amendă în mărime de la 2000 u.c până la 3000 u.c.

Totodată, în privința altor doi angajați ai IP Șoldănești implicați în caz, au fost pornite proceduri contravenționale pe faptul depășirii atribuțiilor de serviciu, contravenție prevăzută de art. 313 Cod Contravențional, care de asemenea, au fost remise spre examinare în instanța de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram