(VIDEO) Un adolescent a supraviețuit 49 de zile într-o colibă de pescuit în largul oceanului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un adolescent indonezian a supraviețuit 49 de zile pe mare într-o colibă de pescuit, înainte de a fi salvat de o navă sub pavilion Panama. Adolescentul a reușit să supraviețuiască cu peștii pescuiți, gătiți la focul făcut din lemnul colibei. De asemenea, a băut apă din ocean filtrată prin haine pentru a reduce aportul de sare.

Adolescentul a fost angajat să aprindă lămpile de pe coliba plutitoare, destinate să atragă peștii, și potrivit tatălui său, lucra de la vârsta de șaisprezece ani.

În fiecare săptămână, un alt membru al echipei venea pe coliba plutitoare pentru a recolta peștele din capcane și pentru a-i aduce tânărului alimente proaspete, apă și combustibil.

Deși ambarcațiunea a fost ancorată, din cauza vânturilor puternice din iulie, funiile s-au rupt, iar tânărul a ajuns cu ambarcațiunea sa în ocean.

Consulatul indonezian de la Osaka a declarat că 10 nave au plecat în căutarea adolescentul indonezian. În cele din urmă, o ambarcațiune sub pavilion Panama l-a descoperit în apele din Guam, după 49 de zile de la dispariția sa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...