‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO companie chineză intenționează să construiască un parc fotovoltaic în Republica Moldova

O companie chineză intenționează să construiască un parc fotovoltaic în Republica Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Compania chineză MCC International Incorporation Ltd. intenționează să lanseze un şir de proiecte investiţionale în Republica Moldova în sectoare cheie ale economiei naţionale. Unul dintre ele ar fi construcția unui parc fotovoltaic până la sfârşitul anului curent sau începutul anului 2019.

Declarația a fost făcută de vicepreşedintele Companiei, Zhang Ye, în cadrul întrevederii la Beijing cu Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

Antreprenorul Zhang Ye a declarat că MCC International este gata şi are abilităţile necesare să devină un partener de încredere al Guvernului Republicii Moldova. Pe lângă parcul fotovoltaic, compania intenționează să investească în infrastructura drumurilor, educaţia digitală, energia regenerabilă, gestionarea deşeurilor şi a resurselor de apă potabilă.

MCC International Incorporation Ltd. este o companie contractantă top 10 din lume, listată la bursele de valori din Hong Kong şi Shanghai, cu peste 75 de sucursale şi filiale în străinătate și peste 120.000 de angajați. Anterior Compania a prestat servicii de construcţie a infrastructurii pentru parcul Disney-Land din Singapore, universităţi şi parcuri industriale din SUA, Kuweit, Egipt, Pakistan și alte state.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›