/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ajută-l pe Viorel să-și continue lupta. Regizorul mai are nevoie de 60 de mii de euro. Cum poți dona și tu

missing
24 septembrie 2018, ora 11:32

„Asta presupune alte investigații și alte medicamente, dar și un preț diferit de cel prevăzut inițial. Dacă în primă fază clinica a indicat în cont 129 de mii de euro, astăzi cu toate schimbările efectuate, Viorel trebuie să achite 165 de mii doar pentru cele șase sesiuni”, se spune în anunțul publicat pe pagina Viorel Must Go On.

La această sumă se adaugă și cheltuielile curente ce țin de cazare, drum, medicamente adiționale și tratament ambulatoriu. Până acum s-au cheltuit circa 70 de mii de euro pentru tratamente/investigații în Republica Moldova, Germania și Austria din totalul de circa 120 de mii de euro acumulați de pe platforma GoFundMe, depuneri bancare și donații private.

„Din resursele rămase, reușim să acoperim cheltuielile pentru încă două sesiuni de tratament, iar pentru ultimele două sesiuni mai sunt nevoie de circa 60.000 de euro, sumă ce va acoperi tratamentul și costurile adiționale de cazare, transport și alte medicamente”, se mai spune în mesaj.

Totodată, administratorii paginii anunță că pe 7 octombrie e ziua lui Viorel. „Ne-am gândit mult cu ce să-l surprindem sau ce să-i dăruim ca să uite de cancer atipic, perfuzii, pat de spital, grețuri, dureri sau febră. Ne-am dat seama că la ai lui următorii 37 de ani putem miza pe cel mai frumos ce i s-a întâmplat recent – ajutorul Oamenilor”, mai spun ei.

Doritorii de a-l ajuta pe Viorel să continue lupta o pot face

– Online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

– Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Amintim că, regizorul Viorel Mardare a fost diagnsticat cu cancer, mai exact adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram