/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Accident grav în România cu implicare a trei mașini. Unsprezece persoane au fost rănite

missing
24 septembrie 2018, ora 09:38

O persoană a fost încarcerată, două rănite grav, şase oameni au suferit leziuni minore, iar două victime au suferit atac de panică.
Toate persoanele au fost transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate.

“Un autoturism Dacia a pătruns în DN 67, fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două maşini care se deplasau dinspre Motru spre Târgu-Jiu”, a declarat Andrei Lazăr.

“În accidentul rutier din localitatea Teleşti, satul Buduhala, au fost implicate trei autoturisme. Din primele informații sunt nouă persoane implicate, dintre care una încarcerată. Având în vedere numărul mare de victime a fost activat planul roşu de intervenţie şi au fost alertate descarcerarea, şase echipaje SMURD şi SAJ, o ambulanţă pentru victime multiple şi o autospecială de stingere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii cercetează toate circumstanțele accidentului pentru a stabili cine se face vinovat.

Foto: mediafax.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram