08:37:43 29.03.2024
Stiri

Diversiunea Botgros

Politică 23.09.2018 10:45 Vizualizări4285 Autor: Ziarul National
Diversiunea Botgros


Trustia, elegii politikoase

De trei zile-ncoace, Georgeta şi Colesovnazadov discută despre accidentul heterosexual comis de Nicolae Botgros: Mercedesul faimei şi autorităţii sale lăutărești, răsfăţate cu dulcile poame ale iubirii creative, ale elanului sublim, s-a tamponat cu o Dacie a tinereţii artistice în căutare de experienţe euterpice înălţătore şi de catarsis purificator…

„Nu credeiţi că vă băgaţi, eufemistic vorbind, nasul unde nu vă fierbe oala, am intervenit eu. - Aţi uitat de miliardul dispărut, de oligarhie, de instituţiile statului acaparat, de faptul că avem o ţară de întors înapoi, de Silvia Radu, la urma urmei, nu vă mai aminiți?”, am încercat să-i îndrum spre platforma demnităţii şi adevărului.

Zero atenţie! „Nu cred că soţie-sa îi va mai face Maestrului zeama de pui de găină, care îi plăcea atât de mult”, spuse cu sincer regret Colesonazadov. „Eu în locul ei nici nu l-aș mai primi în casă,- spuse Georgeta apăsat, ca să pot auzi şi eu. - A făcut de râs republica noastră taman în perioada când Dodon a convocat la Chişinău Congresul Mondial al Familiilor!”.

„Suntem oameni moderni, nu ne mai conducem de Pravila lui Vasile Lupu! Trebuie să ne luăm ţara înapoi şi pe urmă mai vedem ce facem! Istoria cu copilul extraconjugal al lui Botgros a fost pusă la cale de Plahotniuc, ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să uite de miliard şi de statul capturat!”, am insistat eu, dar în van.

Acum stau şi mă gândesc dacă nu cumva am dreptate. În cazul acesta, Plahotniuc ar trebui să dispună şi de imaginile video cu episodul conceperii copilului şi poate, mâine-poimâine, le vom vedea pe feisbuc…

Al vostru viparit, paimotanasan, Ion Buraga

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md