/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Chinezii vor construi un parc fotovoltaic în Republica Moldova. Proiectul ar putea fi început până la sfârșitul anului

missing
22 septembrie 2018, ora 08:11

Antreprenorul Zhang Ye a declarat că MCC International este gata şi are abilităţile necesare să devină un partener de încredere al Guvernului Republicii Moldova în proiecte de modernizare și dezvoltare a economiei precum infrastructura drumurilor, educaţia digitală, energia regenerabilă, gestionarea deşeurilor şi a resurselor de apă potabilă.

MCC International Incorporation Ltd. este o companie contractantă top 10 din lume, listată la bursele de valori din Hong Kong şi Shanghai, cu peste 75 de sucursale şi filiale în străinătate și peste 120 de mii de angajați. Anterior Compania a prestat servicii de construcţie a infrastructurii pentru parcul Disney-Land din Singapore, universităţi şi parcuri industriale din SUA, Kuweit, Egipt, Pakistan și alte state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram