Cum s-a desfășurat prima zi a Târgului de Cariere de la Chișinău. Nu ratați ocazia să câștigați un post de muncă bine plătit

sdsds

În prima zi a Târgului de Cariere, desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”, sute de persoane au avut ocazia să facă cunoștință cu potențialii angajatori și cu ofertele de muncă ale acestora. În această ediție a Târgului au fost prezenți circa 50 de companii atât din Republica Moldova, cât și din România, care au venit la Chișinău să angajeze pe cei mai buni profesioniști din țara noastră.

Acest eveniment este creat pentru a oferi locuri de muncă atât pentru persoane fără experiență, cât și poziții deschise pentru cei cu experiență. De asemenea, în cadrul Târgului sunt puse la dispoziția participanților programe de stagii și oportunități de voluntariat. Tradițional, la Târgul de Cariere, sunt organizate interviuri pe loc, workshopuri, concursuri cu premii, participanții având posibilitatea de a intra în contact cu cele mai importante companii din Chișinău.

Ehipa #diez a fost prezentă la Târgul de Cariere, a discutat cu reprezentanții diferitor companii, dar și cu vizitatori.

Vă amintim că și mâine veți avea posibilitatea să veniți la Palatul Național „Nicolae Sulac” între orele 10-16. Intrarea este gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente