/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Ministerul Sănătății se ocupă de caz”. Ce spune Candu despre bărbatul care a murit în timp ce aștepta ambulanța

missing
21 septembrie 2018, ora 17:27

„Un caz cutremurător s-a produs aseară pe strada Lech Kaczynski, când un om a decedat sub privirile trecătorilor. Am verificat informația publicată de Maria Sleahtitchi și voi monitoriza personal evoluțiile din acest caz. Potrivit datelor furnizate de autorități funcționează o comisie de anchetă pentru investigarea tragediei. De la primul apel până la sosirea echipajului de medici au trecut 27 de minute, față de 15 cât ar fi trebuit să treacă…Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale se ocupă de acest caz, iar eu voi urmări în continuare cum decurge ancheta. Nimic nu e mai valoros decât viața unui om”, a scris Candu.

Precizăm că potrivit lui Șleahtițchi ambulanța a venit în 40 de minute, nu 27 cum afirmă Candu.

Tragicul incidentul a avut loc joi seara, 20 septembrie, în sectorul Telecentru din Capitală pe strada Lech Kaczynski. Maria Sleahtitchi, care a fost martora, afirmă că la serviciul 112 s-a sunt de mai multe ori pentru a trimite o mașină, însă fără succes. Bărbatul care era în convulsii a murit până la venirea acesteia, iar medicii și polițiștii au constatat moartea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram