Andrian Candu va monitoriza personal ancheta în cazul bărbatului care a murit înainte ca ambulanța să ajungă la el

Candu

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, este șocat de incidentul de ieri seara, de pe strada Lech Kaczynski, din sectorul Centru al Capitalei.

Un bărbat a murit pe stradă pentru că ambulanța a ajuns târziu. Candu spune că va monitoriza personal acest caz și va avea grijă ca toate circumstanțele să fie elucidate.

„Un caz cutremurător s-a produs aseară pe strada Lech Kaczynski, când un om a decedat sub privirile trecătorilor. Am verificat informația și voi monitoriza personal evoluțiile din acest caz. Potrivit datelor furnizate de autorități funcționează o comisie de anchetă pentru investigarea tragediei. De la primul apel până la sosirea echipajului de medici au trecut 27 de minute, față de 15 cât ar fi trebuit să treacă. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale se ocupă de acest caz, iar eu voi urmări în continuare cum decurge ancheta. Nimic nu e mai valoros decât viața unui om!”, a scris Andrian Candu, într-o postare pe Facebook.

Amintim că un bărbat a decedat ieri, după ce ar fi aşteptat mai mult timp intervenţia medicilor. Potrivit martorilor, ambulanţa a ajuns prea târziu, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Unul dintre martori a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care povesteşte că a observat bărbatul căzut la pământ în timp ce se plimba în preajmă. Femeia a întrebat persoanele care stăteau lângă bărbat dacă au solicitat ajutorul medicilor. Aceştia i-ar fi spus că aşteaptă ambulanţa de 10 minute. Apelurile repetate la serviciul 112 nu ar fi dat nici un rezultat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente