Un tânăr din Cricova, reținut pentru furt. A intrat în magazin și și-a luat tot de ce avea nevoie, iar acum riscă ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 30 de ani, domiciliat în orașul Cricova, a fost reținut de ofițerii de investigații ai sectorului Rîșcani din capitală, fiind suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin alimentar. Perchezițiile la domiciliul suspectului au confirmat bănuielile, fiind depistate o parte din bunurile sustrase.

Cazul a fost anunțat la poliție la data de 17 septembrie curent de către proprietarul magazinului care a depistat lipsa produselor alimentare. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

Polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin culegere de chei de unde a sustras produse alimentare, articolele de tutungerie, băuturi alcoolice și alte produse, cauzând un prejudiciu în sumă de 15.000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Actualmente el este cercetat penal pentru furt și, conform legislației în vigoare, riscă o amendă de la 32.500 la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...