16:38:50 23.04.2024
Stiri

Mark Tkaciuk REVINE în politică? Fostul comunist, mesaj pentru Vlad Plahotniuc: „Dacă revin în POLITICĂ, nu o voi face pentru că m-ați provocat dumneavoastră”

Politică 21.09.2018 15:40 Vizualizări8088 Autor: Ziarul National
Mark Tkaciuk REVINE în politică? Fostul comunist, mesaj pentru Vlad Plahotniuc: „Dacă revin în POLITICĂ, nu o voi face pentru că m-ați provocat dumneavoastră”


Fostul consilier al lui Vladimir Voronin și deputat comunist, Mark Tkaciuk, se arată supărat pentru că numele său este pomenit într-o investigație despre așa-zisul „raider nr. 1 în CSI”, Veaceslav Platon, publicată ieri de portalul zeppelin.md.

Tkaciuk a publicat mai întâi textul materialului în care se spune că dânsul ar fi sub controlul serviciilor speciale rusești și că ar avea tangență cu dezordinile în masă din aprilie 2009.

„În urma deturnării protestelor şi dezordinilor în masă de la Chişinău, orchestrate de serviciile de spionaj ruseşti, cu implicarea filialei GRU de la Tiraspol, sunt devastate clădirile preşedinţiei şi parlamentului de la Chişinău, iar puterea lui Vladimir Voronin se clatină. Consilierul acestuia, Mark Tkaciuk, aflat sub controlul serviciilor ruseşti, cu ajutorul unor activişti civici şi jurnalişti infiltraţi sub acoperire de la Moscova în mişcarea protestară, care trebuiau să simuleze o pretinsă origine pro-occidentală a protestelor şi, respectiv, a dezordinilor care au urmat, reuşeşte să-l prostească pe Voronin, insuflându-i că operaţiunea „7 aprilie” ar fi fost organizată de România şi Occident”, se arată în investigație.

Fostul deputat comunist crede că acest text ar fi fost comandat chiar de Vlad Plahotniuc.

„Vladimir Gheorghevici (Plahotniuc - n.r.), de ce faceți asta? Așa vreți să mă speriați? Mă avertizați? Mă provocați? Sau doar îmi folosiți numele meu în fluxurile de minciuni mai puțin creative. Îl aveți pe Dodon. Exersați pe el. Iar pe mine să mă speriați chiar nu trebuie. Eu nu mă ocup acum de politică, pentru că m-ar deranja potențialul pe care îl aveți. Dacă mă voi ocupa de politică, atunci nu pentru că deja m-ați atins, provocat și m-ați împins spre aceasta. Am argumente suficiente să o fac”, a avertizat Tkaciuk.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md