‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFOTO. Directorul General ANSA a efectuat o vizită la un abator din Drochia

FOTO. Directorul General ANSA a efectuat o vizită la un abator din Drochia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Vizita Directorului General, Gheorghe Gaberi la abatorul din Drochia a fost condiționată de intențiile crescătorilor de animale din republică de a extinde livrările de carne de ovine în țările arabe și de a exporta nu doar animale vii, dar și carne refrigerată sau congelată.

FOTO: ansa.gov.md

Dl Gaberi a luat cunoștință de activitatea întreprinderii, specializate în exclusivitate în sacrificarea animalelor și procesarea cărnii de oi. Întreprinderea este una de ultimă generație, construită conform celor mai exigente cerințe, care asigură un proces tehnologic performant. Pe lângă linia de procesare, abatorul dispune de frigidere pentru congelarea sau refrigerarea cărnii, păstrând calitatea produsului, care ar corespunde rigorilor stabilite de cei mai pretențioși consumatori. Produsele livrate de la acest abator se bucură de solicitarea a tot mai mare număr de cumpărători, acest indiciu demonstrând performanța și buna perspectivă a acestei întreprinderi moderne.

FOTO: ansa.gov.md

Amintim că, acum câteva luni, mai multe întreprinderi de creștere a animalelor, abatoare și laboratoare din țara noastră au fost vizitate de o misiune de audit din Arabia Saudită. Evaluarea auditului cu rezultat pozitiv, va permite extinderea comerțului cu carne de ovine și bovine cu mai multe state ale Golfului Persic.

FOTO: ansa.gov.md
‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›