/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ A intra într-o biserică și într-o universitate de unde a furat bunuri de peste o sută de mii de lei. Un minor de 15 ani, cercetat penal

missing
21 septembrie 2018, ora 13:03

Potrivit poliției, primul furt, adolescentul l-ar fi săvârșit pe 23 iulie a anului curent. El ar fi pătruns într-o biserică de pe str. Ișnovăț, prin deteriorarea geamului, și a sustras mai multe bunuri și mijloace bănești cauzând un prejudiciu de 20 400 lei.

Al doilea caz a avut loc pe data de 27 iulie. Băiatul a pătruns în mod repetat în aceeași biserică, de unde a sustras un lănțișor cu cruce încrustată cu pietre scumpe în valoare de 100 000 lei.

Ulterior acesta a pătruns într-o universitate de pe str. Voluntarilor din capitală, prin spargerea unui geam, unde din două birouri a sustras un telefon mobil de model „Huawei”, un monitor și piese de la calculator. Bănuitul cauzând victimelor un prejudiciu de 11 800 lei.

De asemenea polițiștii au stabilit că individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Băiatul şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. Întrucât bănuitul este minor, acesta este cercetat penal în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram