/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Rusia ar putea să se retragă din Consiliul Europei

missing
21 septembrie 2018, ora 09:58

„Am obosit să tot fim ţinta criticilor. Pe plan intern se conturează decizia de a ne retrage din Consiliul Europei”, a reiterat Matvienko la întâlnirea cu şefa APCE la Sankt-Petersburg.

Rusia negociază de mai mulţi ani cu structurile Consiliului Europei cu privire la restabilirea drepturilor delegaţiei Federaţiei Ruse la APCE, îşi explică poziţia, dar situaţia nu se mişcă din loc, a adăugat preşedinta Senatului rus.

„Dacă Consiliul Europei acceptă această situaţie, dacă pentru el nu este importantă participarea Federaţiei Ruse, atunci aşa să fie. Nu are niciun sens să prelungim această pauză”, a adăugat Matvienko.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram