(video) Educația digitală: Top 5 aplicații mobile care te ajută să înveți mai ușor la școală. Cum le descarci

frfr

Deși există o mulțime de aplicații care te ajută să înveți și să descoperi lucruri noi, mai sunt elevi care, deocamdată, nu le au în telefonul lor mobil. De aceea, proiectul Educația digitală vine cu o listă de cinci instrumente pe care le sugerează tinerilor să învețe mai ușor la școală.

Iată ce aplicații ar fi bine să le instalați pe telefonul vostru:

DICT.CC – un dicționar mic, ușor și compact de engleză sau germană pe care să-l ai la îndemână cu tine în sala de clasă. Oferă o mulțime de combinații în limbile română și rusă. Funcționează și offline. (ANDROID, iOS)

PLANET GEO – Harta lumii poate fi mai aproape de tine.Aplicația conține informații despre 10 de țări și orașe ale lumii, precum și zonele incluse în patrimoniul mondial UNESCO. (iOS)

PHOTOMATH – cine are dificultăți cu matematica această aplicație este pentru tine.(ANDROID iOS)

Chemistry cheat sheets free – aplicația de ajută să descoperi cum se combină și se schimbă substanțele chimice, care sunt proprietățile și reacțiile lor. (ANDROID iOS)

Dicție.ro – dacă vrei să-ți aprofundezi cunoștințele de gramatică și fonetică a limbii române poți descărca această aplicație și să faci exerciții de dicție fără profesor și tot felul de teste.(iOS

Acest video este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente