/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A fost prins. Ce riscă bărbatul care a anunțat despre alerta falsă cu bombă la Parlament

missing
20 septembrie 2018, ora 16:45

Potrivit Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de poliție Chișinău, apelul bărbatului a fost înregistrat la ora 14.40. Angajații Parlamentului au fost evacuați, iar geniștii au verificat zona, însă nu au depistate substanțe explozive. Peste zece minute angajații au revenit la muncă.

La scurt timp bărbatul a fost reținut și estorcat la Inspectoratul de poliției Buicani pentru audieri. Acesta era în stare de ebrietate. Poliția a deschis o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă de până la 42 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram