„Pauză forțată” la Parlament. Un bărbat în stare de ebrietate ar fi anunțat că edificiul va fi aruncat în aer

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Clădirea Parlamentului a fost evacuată în această după-amiază după ce o persoană ar fi comunicat telefonic că o aruncă în aer. Oamenii legii au încercuit zona, iar, potrivit unor informații în scurt timp deputații și funcționarii și-au reluat activitatea.

Deputatul socialist Vladimir Odnostalco a scris pe pagina sa de Facebook că în timpul audierilor privind situația demografică din țară, au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea. „Toți sunt evacuați”, a scris socialistul.

La scurt timp după încercuirea clădirii, reprezentanta Serviciului de Presă al Parlamentului Iuliana Bordeianu a anunțat într-un grup dedicat jurnaliștilor că „Parlamentul și-a reluat activitatea în regim obișnuit”. Aceasta nu a menționat ce anume a avut loc, numind incidentul drept „o pauză forțată”, dar a îndemnat reprezentanții mass-media să apeleze la Ministerul de Interne, pentru detalii.

Potrivit presei, bărbatul care a sunat la poliție ar fi fost în stare de ebrietate, iar anunțul a fost făcut în limba rusă. Persoana ar fi fost deja identificată, urmând a fi reținută.

Foto: Vitalie Sprânceană

Video: Radio Europa Liberă


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...