/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ O fetiță de nouă ani a murit după ce ar fi fost lovită de mașina primăriei din Sculeni

missing
20 septembrie 2018, ora 10:23

Potrivit poliției, la volanul mașinii se afla un bărbat de 58 de ani, locuitor al raionului Ungheni. El conducea un automobil de model Skoda Yeti și a lovit din spate o minoră în vârstă de nouă ani din satul Blindesti, care se deplasa pe traseu cu bicicleta.

În urma impactului, minora a decedat până la sosirea medicilor. Șoferul a fost supus testului alcoolscopic cu aparatul „Drager” și s-a constatat că în aerul expirat, concentrația alcoolului este de 0,0 mg/l.

O mătușă de a micuței a relatat pentru TV8 că mașina ar fi a primăriei din Sculeni. La locul accidentului se afla și primarul satului. Acesta stătea și fuma țigară după țigară fără a răspunde la întrebările rudelor micuței. Mătușa fetei susține că șoferul se deplasa cu viteză excesivă. De asemenea, potrivit ei, mașina a fost foarte accidentată, iar corpul micuței a fost aruncată la vreo 20 de metri de la locul impactului.

Am sunat la primărie pentru a confirma că mașina aparține autorității locale. Nici secretarul primăriei, nici primarul nu ne-au răspuns la telefon.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 264 alin.(3) lit (b) Cod Penal al RM. Iar conducătorul auto a fost reținut în baza art. 166 Cod de procedură penală al RM, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram