Ești pasionată de IT și vrei să dezvolți un proiect Software sau Hardware? Participă la GirlsGoIt Engineering Competition și câștigă 800 de dolari

39515055_715116592172252_8979963282274123776_n

„Competiția Inginerească GirlsGoIT” este o provocare pentru tinerele pasionate de IT din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 ani. Scopul competiției este de a inspira și ghida în carieră tinerele interesate de domeniul tehnologiilor informaționale și inginerie.

Participantele se pot înscrie prin formular până pe 30 septembrie 2018. Timp de o lună și jumătate tinerele vor dezvolta un proiect din categoria Software (Dezvoltare Web) sau Hardware (Printare 3D, Robotică). În timpul competiției, participantele vor beneficia de mentorat și traininguri, atât tehnice cât și non-tehnice.

Ce trebuie să știi înainte ca să te înscrii:

# Este preferabil să ai formată o echipă de cel puțin 2 și cel mult 5 fete. În timpul aplicării, poți introduce numărul de membri ai echipei, dar în caz că nu ești sigură, lasă spațiul gol. Aplicarea se va completa doar de un membru al echipei.
# Se vor organiza un meeting de informare pe 6 Octombrie urmat de 3 weekend-uri de lucru.
# Participantele vor fi ghidate de mentori, ca la final să prezinte un produs MVP (Minimum Viable Product).
# Premiile se vor acorda pe secțiuni: Software Track și Hardware Track.

Competiția Inginerească va culmina cu Forumul Anual GirlsGoIT, unde câștigătoarele își vor prezenta proiectele finale și vor fi premiate. Pentru fiecare categorie se vor acorda 2 premii: Premiul Mare – 800$/echipă și Locul 2 – câte o Xiaomi MiBand pentru fiecare membru al echipei.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente