Activități de dezvoltare personală și traininguri de leadership. Adolescenții din Moldova sunt invitați să participe la „Mișcarea liderilor tineri”

tineri-moldova-presedintie-administratia-prezidentiala

Tinerii de azi se confruntă cu multe dificultății în ceea ce privește încrederea, imaginea de sine, teama de eșec și abuzurile. Toate acestea pot fi depășite odată ce vei încerca să ieși din zona ta de confort. Fii parte la cel mai grandios eveniment destinat tineretului în luna octombrie. Participă la Mișcarea Tinerilor Lideri din Moldova, meeting care va aduna în acest an 1 milion de tineri din întreaga lume.

Evenimentul de lansare a Inițiativei Globale pentru Tineret va avea loc marți, 2 octombrie 2018, începând cu ora 14.30, în incinta Bibliotecii Municipale  „B. P. Hașdeu” din blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt 148, mun. Chișinău.

Seria de evenimente va începe pe plan mondial luni, 1 octombrie. Iniţiativa Globală pentru Tineret este o mişcare internaţională care constă în sute de evenimente comunitare gratuite cu subiecte variate, cum ar fi dezvoltarea leadershipului, anti-abuz, stima de sine, caracter personal, importanța eșecului şi altele pentru a ajuta tinerii din comunităţile din jurul lumii să se dezvolte.

Și anul acesta Inițiativa va fi găzduită în Republica Moldova, de către membrii echipei John Maxwell, Erica Zucec și Andrei Crigan. Prin Iniţiativa Globală John Maxwell Team, avem ocazia să influenţăm azi liderii de mâine. Cu John Maxwell am învăţat că leadership-ul se dezvoltă zilnic, nu într-o singură zi. Obiectivul nostru este să instigăm în tinerii de azi un interes intenţionat şi continuu în ceea ce priveşte leadership-ul în general. Pentru acest scop, pe parcursul întregii luni octombrie, planificăm evenimente gratuite în școli, colegii, asociații, cluburi sau oriunde sunt tineri între 12 – 18 ani,” au spus organizatorii.

1

3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente