/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Dodon despre accidentul cu implicarea coloanei prezidențiale: „Nu am depus careva cereri sau pretenţii faţă de şofer”

missing
19 septembrie 2018, ora 13:15

„Nici eu personal, nici familia mea nu am depus careva cereri sau pretenţii faţă de acest şofer, implicat în accidentul care s-a produs cu ceva timp în urmă. Cred că nu este corect să procedez aşa. Este şi el tată, are familie, un copil de 5 ani, care acum merge la grădiniţă, iar mai apoi va merge la şcoală. De aceea nu vom pretinde nici un fel de compensaţii materiale sau de altă natură, aşa cum se întîmplă, de regulă, în astfel de situaţii”, a scris Dodon pe pagina sa de facebok.

Precizăm că, șoferul care s-a aflat la volanul camionului implicat în accidentul din 9 septembrie cu coloana prezidențială a fost externat din spital, iar acum este cercetat în libertate pe cauza penală pornită în urma accidentului. Dacă va fi găsit vinovat șoferul riscă amendă în mărime de până la 32500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la trei ani cu sau fără privarea dreptului de a conduce mijloace de transport de până la doi ani.

Amintim că, duminică, 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram