19:30:51 18.04.2024
Stiri

Dodon anunță că nu are nicio pretenție la șoferul dubiței care a lovit mașina prezidențială: „Este și el tată...”

Social 19.09.2018 11:02 Vizualizări2088 Autor: Ziarul National
Dodon anunță că nu are nicio pretenție la șoferul dubiței care a lovit mașina prezidențială: „Este și el tată...”


Președintele Igor Dodon susține că nu pretinde la nicio compensație materială de la șoferul dubiței de la „Avicola Floreni” care a lovit, pe 9 septembrie curent, două mașini din coloana prezidențială, iar în accidentul de lângă Strășeni au avut de suferit șeful statului, fiul și mama sa.

„Nici eu personal, nici familia mea nu am depus careva cereri sau pretenţii faţă de acest şofer, implicat în accidentul care s-a produs cu ceva timp în urmă. Cred că nu este corect să procedez aşa. Este şi el tată, are familie, un copil de 5 ani, care acum merge la grădiniţă, iar mai apoi va merge la şcoală. De aceea nu vom pretinde niciun fel de compensaţii materiale sau de altă natură, aşa cum se întâmplă, de regulă, în astfel de situaţii”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune.

CITIȚI și DETALII despre șoferul mașinii de la „Avicola Floreni”, implicat în accidentul rutier cu mașina prezidențială: Ce le-a spus colegilor

Menționăm că două mașini din coloana oficială a președintelui R. Moldova s-au răsturnat, în după-amiază zilei de 9 septembrie, în apropiere de Strășeni, după ce automobilul în care se afla președintele Igor Dodon a fost acroșat de o autodubiță ce aparținea întreprinderii „Avicola Floreni”.

„Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă. Microbuzul din fața lui a frânat brusc și șoferul nostru tot a frânat, dar a derapat, fiindcă drumul era umed. A fost un accident stupid”, ne-a spus atunci un coleg de-al șoferului de 40 de ani de la „Avicola Floreni”, ultimul internat în spital cu comoție cerebrală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md