08:55:38 19.04.2024
Stiri

Lucrurile pe care le face un bărbat atunci când iubește cu adevărat

Știri 18.09.2018 19:03 Vizualizări35329 Autor: Ziarul National
Lucrurile pe care le face un bărbat atunci când iubește cu adevărat sursa: ele.ro


Nicio relație de dragoste nu seamănă cu alta, însă sentimentele ni le împărtășim uneori în aceeași manieră. Dragostea este universală, însă fiecare cuplu are secretele sale de a iubi și de a-și exprima dragostea.

Odată cu trecerea timpului o relație se maturizează, iar sentimentele nu sunt exprimate la fel ca la început. Dacă nu mai ești însă sigură de iubirea partenerului tău, iată mai jos câteva lucruri pe care le face un bărbat atunci când iubește cu adevărat:

Nu te forțează niciodată

Un bărbat care iubește nu își va forța niciodată partenera să facă ceea ce spune el. Acesta îi va respecta orice decizie va lua, chiar dacă el nu este de acord cu ea.

Te ascultă

Uneori, bărbații nu sunt atenți la detalii și la nevoile partenerei lor. Dacă încă mai face aceste lucruri să știi că este dragoste adevărată. Dacă îți ascultă mereu poveștile și este și atent la ceea ce îi spui, înseamnă că încă mai este fascinat de tine și tot ceea ce faci.

Te încurajează

Un bărbat care își iubește cu adevărat soția sau iubita o încurajează în fiecare zi și îi dă sfaturi mereu atunci când are probleme la serviciu, la școală sau în anumite chestiuni personale.

Îți oferă afecțiune

Este atât de frumos să te simți protejat! Cărei femeie nu-i place? Când un bărbat te iubește într-adevăr, va fi dispus să-și petreacă un week-end cu tine, indiferent dacă prietenii lui au ieșit în club, dacă este bolnav sau are alte treburi. El îți va fi mereu alături atunci când ai nevoie de el și va lăsa orice altă treabă pe care o are pentru că tu ești mai importantă decât orice.

Îți arată dragoste

Contactul fizic este foarte important pentru femei. Un sărut sau o îmbrățișare sunt esențiale pentru a vă simți în siguranță, precum și câteva cuvinte de afecțiune și admirație.

Spune că îi este dor de tine

Un bărbat căruia îi pasă de tine și te iubește nu își va petrece toată ziua trimițându-ți mesaje. El va ști să îți spună cele mai frumoase cuvinte chiar în momentele cele mai grele sau te va surprinde cu un „mi-e dor de tine” atunci când te aștepți cel mai puțin.

Ești mereu în mintea lui

Chiar dacă nu îți spune că te iubește non-stop, un bărbat îți va arăta dragostea pe care ți-o poartă prin lucruri mărunte. Faptul că te sună să nu uiți umbrela atunci când plouă sau te întreabă pur și simplu dacă te simți bine, înseamnă că ești mereu în mintea lui și își dorește să te protejeze de orice rău.

Te ajută mereu

Un bărbat care te iubește va fi alături de tine și la bine, și la greu. Atunci când tu ai o problemă el va fi prima persoană care te va ajuta cu un sfat și îți va fi alături în orice situație.

Este atent la sentimentele tale

Poți fi sigură că un bărbat iubește cu adevărat atunci când este foarte atent la sentimentele tale, îți cunoaște modul de gândire și îți va înțelege temerile și obiectivele tale.

Te iubește fără măsură

Unui bărbat care iubește nu îi va frică niciodată să își recunoască sentimentele în fața ta. Bărbații ar trebui să înțeleagă că a-ți exprima sentimentele nu înseamnă o slăbiciune.

Sursa: ele.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md