Ești pasionat de digital design, strategii și inovații? Participă la Freelance Meetup Design

36964532531_604b7e0b6b_k

Ești pasionat de digital design, strategii și inovații? Înscrie-te la Freelance Meetup Design și participă la o nouă serie de evenimente tematice, menite să aducă împreună comunitatea de liberi profesioniști din Moldova.

În cadrul întâlnirilor tinerii vor cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales calea freelansingului. Dacă ești freelancer sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști și oameni creativi, vino pe data de 19 Septembrie, la Generator Hub, la 18:30 și cunoaște-i pe Răzvan Burciu și Ana Nicoleta Oarga din Cluj-Napoca, Romania. Ei vor vorbi dspre ce înseamnă să reușești profesional ca și freelancer sau agenție în industria creativa.

Razvan Burciu, este în industria creativă de mai bine de 6 ani, timp în care a colaborat cu zeci de startup-uri și companii internaționale. Activează ca creative director si product designer și este co-fondatorul agenției de consultanță, Just Mad. Are o vastă experiență în dezvoltarea produselor digitale, UX, UI, web și mobile app design. De aproape 3 ani, face parte din rețeaua Toptal de top cei mai buni 3% freelancers din lume.

40352620_893729077488160_7873889515700486144_o

Ana Nicoleta Oarga, după 5 ani de activitate în zona tech în fel de fel de companii și ulterior ca startup founder, Ana a clădit un munte de experiență pe partea de strategie de produse digitale. A co-fondat agenția de consultanță, Just Mad, împreună cu Razvan și deține prestigiosul certificat in UX Design de la Nielson Norman Group. A consultat branduri ca Ve Interactive, tapptitude și Big interview pe partea de product strategy, design și analysis. Vino să o cunoști și să afli cum a reușit să se remarce în industria creativă ca specialist product design.

Cei interesați de eveniment se pot înregistra AICI. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Freelance Meetup este un proiect implementat de Dreamups, cu suportul companiei Toptal. Partener General Dreamups – Orange Moldova. Cu suportul USAID Moldova, Guvernul Suediei și Mobiasbanca. Partenerii evenimentului – Generator Hub.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente