/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un bebeluș de doar o lună, găsit pe marginea unui drum din satul Corjeuți. Ce spune mama

missing
17 septembrie 2018, ora 13:21

Potrivit poliției, copilul de două luni și două săptămâni a fost găsit învelit într-o plapumă și lăsat fără supraveghere pe marginea unui drum din satul Corjeuți.

La scurt timp, poliția a identificat mama copilei, care s-a dovedit a fi o tânără de 17 ani originară din raionul Edineț. Fiind audiată, ea a declarat oamenilor legii că copilul a fost lăsat temporar în grija unor persoane necunoscute și nu cunoștea despre faptul că fetița a fost lăsată fără supraveghere.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru lăsarea în primejdie, iar persoanele care vor fi găsite vinovate riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram