Două mașini s-au ciocnit frontal la Bălți. Un șofer a decedat în drum spre spital

Grav accident  la Bălți. Un șofer a decedat, iar altul a fost rănit, după ce în această dimineață două autoturisme de model KIA Rio și Dacia Logan s-au ciocnit frontal.

La fața locului au fost solicitați salvatorii pentru a efectua lucrări de descarcerare. În urma accidentului șoferul KIA Rio în vârstă de 45 de ani a rămas blocat în autoturismul avariat.

Angajații Detașamentului căutare-salvare nr. 2 din mun. Bălți au scos bărbatul dintre fiare, iar acesta a fost preluat de Serviciul asistență medicală de urgență.  În drum spre spitalul municipal din Bălți șoferul însă a decedat.

Celălalt șofer,  în vârstă de 37 de ani, care se afla la volanul autoturismului Dacia Logan a suferit doar leziuni ușoare.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare în perioada 14 -16 septembrie în țară  au avut loc 17 accidente rutiere grave, soldate cu 1 persoană decedată și 23 traumatizate, cauzele principale fiind viteza și depășirea neasigurată.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.