Cum să vorbești convingător. Vino la atelierul de dicție și oratorie cu „sculptorul de voce” Andrei Țigănaș

atelier_voce

Persoanele care vor să-și îmbunătățească vocea, dicția și doresc să comunice eficient și mai clar sunt invitate la un atelier care va avea loc marți, 18 septembrie, la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu din Chișinău. „Sculptorul de voci” Andrei Țigănaș, originar din România, vine pentru prima dată în Republica Moldova pentru a se împărtăși cu experiența și cunoștințele lui în cadrul acestui atelier.

Atelierul va dura două ore și jumătate și va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și profesor de dicție. El ține cursuri în grup și individual, în firme și instituții și îi ajută pe cei din jur să comunice mai clar, mai eficient și mai convingător.

„Vorbim aceeași limbă dar uneori nu ne facem înțeleși. Mesajul nostru ajunge, de multe ori, distorsionat, la interlocutor. Alteori cel din fața noastră ne ghicește din primele secunde că venim din altă zonă a țării din cauza accentului care ne trădează. Vom lucra la cele mai comune cinci pîrghii care ne ajută să transmitem încredere și simpatie atunci cînd comunicăm „unu la unu” sau în public”, spune Andrei Țigănaș, autorul atelierului.

Atelierul va cuprinde exerciții practice în echipă, iar rolul lui Andrei Țigănaș va fi să ilustreze metode simple care ne ajută să fim mai convingători într-o discuție, negociere sau prezentare. Evenimentul li se adresează deopotrivă celor care au nevoie de competențe oratorice în munca lor de zi cu zi și celor care vor să-și controleze mai bine emoțiile și vocea indiferent de context.

Intrarea la atelier este liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Mai multe detalii despre Andrei Țigănaș le puteți găsi în link-urile de mai jos:

Site: http://andreitiganas.ro/

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/AndreiTiganasOficial/

Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTt4WyoVhRz9HoGnJXajkjw

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente