/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Fostul premier Tony Blair îndeamnă UE să-i facă Londrei o ofertă pentru a o ajuta să pună capăt „paraliziei” asupra Brexitului

missing
16 septembrie 2018, ora 10:25

„Există o paralizie în parlamentul britanic (asupra Brexitului). În opinia mea, ei ar trebui să ne facă o ofertă”, a declarat Blair cu ocazia Open Future Festival organizat de publicaţia The Economist la Londra, citat de Agerpres.

Tony Blair a îndemnat de asemenea la organizarea unui alt referendum asupra planului Marii Britanii de a părăsi UE în martie, după ce o majoritate de 52% a votat în favoarea Brexitului în cadrul referendumului din 2016. „Cel mai bun răspuns ar fi să ne adresăm din nou populaţiei şi să spunem: „Vedeţi, noi avem doi ani şi jumătate de negocieri asupra acestei probleme, noi vrem să ştim toate opţiunile, vreţi să continuăm sau vreţi să rămânem?”, a declarat Blair.

Tony Blair, premier în perioada 1997-2007, a făcut campanie împotriva Brexitului şi a atenţionat că părăsirea uniunii vamale a UE şi a pieţei unice va cauza pagube semnificative Marii Britanii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram