/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Partidul Democrat a anunțat remanieri la Guvern. Cine ar putea să plece din actualul executiv

missing
15 septembrie 2018, ora 08:59

„Mai sunt domenii în care deși s-au produs refome bune, așteptările noastre, dar și ale oamenilor, sunt mult mai mari. Și dacă noi ne-am angajat să dezvoltăm acest domeniu mai departe și să corespundem așteptărilor oamenilor, atunci trebuie să aducem oameni noi și în structurile guvernamentale, care ar putea să facă acest lucru”, a spus politicianul.

Liderul PDM a spus că în următoarele zile vor fi făcute analize mai detaliate și marți, 18 septembrie, în cadrul ședinței săptămânale a partidului, se va discuta despre remanierile necesare în cadrul guvernului.

Potrivit Mold-street, la ultima ședință a Guvernului, Pavel Filip a criticat dur activitatea ministrului agriculturii, Liviu Volconovici, care pare a fi unul dintre principalii candidați pentru remaniere. În cadrul aceleeași ședințe, șeful Executivului l-a amenințat cu demisia pe șeful Agenției Naționale a Transportului Auto, Vsevolod Bocșanean și a criticat activitatea Serviciului Vamal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram