/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un tânăr, lovit în plin de un microbuz. Internauții au scris că șoferul microbuzului ar fi numărat bani în momentul impactului

missing
14 septembrie 2018, ora 19:51

După impact, victimă a fost aruncată lângă un troleibuz, fiind foarte aproape să ajungă sub acesta. Martorii accidentului au scris pe rețelele de socializare că șoferul microbuzului nu l-ar fi observat pe pieton pentru că era concentrat pe număratul banilor. Din imagini se vede că șoferul era cu banii în ambele mâini.

Solicitat de TV8, ofițerul de presă al poliției capitalei a menționat că tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență, iar oamenii legii au inițiat o anchetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram