/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PD se adună diseară pentru discuții. Motivul: Situația din țară și planurile partidului

14 septembrie 2018, ora 16:05

Într-un mesaj pe Facebook, formațiunea democrată anunță că “pe agenda forului statutar se află subiecte legate de situația actuală din țară și de acțiunea politică a partidului în perioada următoare.” După şedinţă va avea loc un briefing la care vor fi anunţate deciziile adoptate, se mai precizează ăn anunț.

Într-un editorial apărut ieri, pe tribuna.md, se spune că “cea mai „importantă decizie”, pe care ar urma să o ia PDM (după cum se discută în anumite cercuri politice) ar putea fi transferarea datei alegerilor parlamentare, adică acestea să nu mai aibă loc pe data de 24 februarie 2019, ci mult mai devreme – spre exemplu la finele lui noiembrie – începutul lui decembrie 2018.” Totuși, democrații nu au reacționat la aceste opinii.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram