15:56:36 28.03.2024
Stiri

FARSĂ // Casă de piatră, dar nici chiar așa!

Știri 13.09.2018 18:30 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
FARSĂ // Casă de piatră, dar nici chiar așa! sursa: eva.ro


O mireasă pusă pe șotii l-a luat prin surprindere pe iubitul său la ședința foto de nuntă. Au ieșit niște poze de tot râsul!

Nicole Smith, în vârstă de 24 de ani, i-a cerut ajutorul celui mai bun prieten al iubitului ei pentru a pune la cale o farsă pe care mirele s-o țină minte toată viața. Și i-a ieșit perfect - Andrew Wright a fost victimă sigură.

Nunta a avut loc pe 4 august în Spencer, Indiana, Statele Unite, iar Nicole a aranjat cu Kye Stachowski, în vârstă de 24 de ani, ca el să se îmbrace în rochia de mireasă pentru ședința foto „la prima vedere”. Zis și făcut!

Scenariul ședinței prevedea ca mirele să o aștepte, în costumul de nuntă, iar ea să vină în spatele lui, urmând ca fotograful să le surprindă reacția când se vedeau pentru prima oară îmbrăcați pentru nuntă.
Nicole este mai scundă decât Wright, așa că atunci când s-a întors, mirele a dat să se uite mai întâi în jos, dar a nimerit cu ochii chiar în decolteul care lăsa la vedere pieptul păros al lui Stachowski. Când a ridicat privirea, a rămas blocat.

„Prima mea reacție când l-am văzut pe Kye a fost confuzia totală. Pentru o secundă, creierul meu încerca să proceseze ceea ce se întâmpla”, a povestit mirele pentru The Indianapolis Star.

Wright s-a întrebat unde a dispărut amicul său când începuseră pregătirile pentru ședința foto, dar nu se aștepta să-l vadă în rochia de mireasă. „Asta a fost prima oară când am îmbrăcat o rochie de mireasă. Dar am vrut să o fac”, a spus amuzat Stachowski pentru ziarul citat.

Trebuie menționat că și fotografa evenimentului le-a ținut isonul poznașilor și a contribuit la păcălirea lui Andrew. „Îi ziceam Nicole lui Kye când Wright era cu spatele, i-am spus: «Nicole, arăți minunat, acum ridică-ți umerii». Au râs într-una vreo două-trei minute după ce el s-a întors”, a povestit fotografa.

Wright, în vârstă de 25 de ani, și mireasa lui se cunosc din timpul liceului și se știu din clasa a opta. Au călătorit împreună prin lume și în prezent sunt studenți la universități din Germania, unde Wright își dă doctoratul în neuroștiințe moleculare, iar Smith urmează un curs de master în geoștiința mediului, notează Today.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md